TEIXITS IGNÍFUGS


Font Decoració dissenya i fabrica una àmplia gamma de teles ignífugues. Les teles ignífugues es fabriquen utilitzant fibres tèxtils sintètiques ignífugues (FR).


La propietat principal que s'exigeix a una tela ignífuga és prevenir la ràpida propagació de les flames o que cali foc en el teixit. Treballem amb les primeres marques de tots aquests productes. Tenim una exposició i botiga de més de 200m² a la vostra disposició.


Les teles ignífugues compleixen les principals normes internacionals aplicables als tèxtils per a la llar, són rentables i no perden les seves propietats amb el rentat.


Disposem d'una àmplia selecció de teixits ignífugs per al sector de l'hostaleria, turisme i oci. Comptem amb un magatzem on totes les nostres referències són en estoc.

Per rebre més informació o realitzar qualsevol comanda, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres des del següent formulari o cridant directament a la nostra tenda.

A continuació teniu un recull de tot el que FONT DECORACIÓ pot oferir-vos, qualsevol dubte o aclariment no dubtin posar-se en contacte amb nosaltres, estarem encantats de poder-los ajudar en el que faci falta.

ELS NOSTRES SERVEIS


CONTACTE


Poden contactar amb nosaltres mitjançant el formulari següent, via correu electrònic o trucant a Tel. 972 36 35 60 o font@fontdecoracio.com

Design by softwaregirona.com | © Copyright 2017 | DECORFONT 2002, S.L · C.Vicenç Bou, 10 · 1710 Lloret de Mar (Girona) Tel. 972 36 35 60